Tuesday, August 14, 2007

Bröllop

Bröllopet är över! Det var en helt underbar dag, den bästa i mitt liv. Men förväntningarna var höga och när vi hade tagit oss igenom vigsel på svenska, ris kasning och 3 rätters middag samt 2h båttur så var det äntligen dags att varva ner. Varken jag eller M gillar sån total uppmärksamhets som det innebär att vara brud o brudgum på ett bröllop. När man hade 120 ögon på sig upp för gången var det iaf helt underbart att vara två om det. Annars hade det varit riktigt jobbigt... =)
Jag kände mig svimfärdig när det hela var över.

Efter lite reggae love songs (se mix nedan) så var det tänkt att ett par kompisar skulle spela lite musik,
jag hade bett om lite roots reggae, men den gamla musiken fick ge vika efter att publiken hade skanderat SOCA SOCA SOCA tills lite skön power soca hade kopplats in.
Sen kan man säga att festen tog fart och man kunde koppla av.

Kvällen blev helt perfekt och som sagt den bästa kvällen i mitt liv. Även om det var svårt att dirigera taxi från Lidköping rakt in i skogen. Men det löste sig.

Tack till alla som var där och vinyl junkiesna från sthlm som spela skön musik in på småtimmarna!

No comments: