Saturday, February 6, 2016

Party today in Sthlm, Sweden: Gärigheter 6/2

Event: https://www.facebook.com/events/762096133892325/GÄRIGHETER
I somras såg ni dem varje måndag på Slakthustaket med klubben MF Mondays. Detta är alltså kollektivet som tagit diverse klubbar i Sverige med storm! Med visionen om en jämställd kulturscen fylld med mångfald ger dem dig alltid den perfekta kombination av sexig hiphop och söt rnb. Allt för att du ska få den svettiga utekvällen som du förtjänar!Facebook.com/garigheter

ALEX & TINA
Mästarna på att läsa av ett dansgolv och ge dig precis den upplevelse du är värd. De tar med sig en galet bra vibe med HipHop och Trap. Årets powercouple, Alex och Tina slår ihop sin konnässans när det kommer till den senaste hiphopen för en garanterad TURNED UP stämning!
https://www.facebook.com/Alexander-Urombi-Tina-Misaghi-541535605997931/

EMILIE EBBIS ROSLUND
Emilie Ebbis Roslund har jobbat med tv/radio/tidning/media since 4-ever, med musikhjälpen och morgonpasset och är idag verklighetens Carrie Bradshaw med sina texter i Nöjesguiden och Aftonbladet om snubbar, kärlek och icke-kärlek. När Emilie var 16 bytte hon namn till Ebba för att kärleken till Ebba Grön var så stark, men idag dunkar hennes hjärta extra hårt för Drake.

ROBERT DINERO (MASHUP INTERNATIONAL)
www.facebook.com/mashupinternationalofficial/

NICO (BIG BELLY SOUND)
DJ från ökända Stockholmssoundet Big Belly Sound som har vänt upp och ner på såväl parker och stränder under sommaren som klubbar och barer resten av året. Räkna med soft roots reggae, gungig rub'a'dub, hård dancehall och röjig soca.
www.facebook.com/BigBellyStocktown/

SOCA REVOLUTION
Internationellt crew som alltid levererar den senaste Soca'n direkt från Trinidad & Tobago, Barbados och resten av Karibien till Sverige, Storbritannien m.fl!. Svettig dans utlovas!
www.facebook.com/socarevolution/

KIPPSHU
Kippshu sprider alltid fet vibb och är känd för att orsaka svettiga dansgolv på vilka ställen hon än tar sig an. Med ett hjärta som pumpar för dancehall, reggae och hiphop, har hon sedan länge tagit plats på klubbar från norr till söder med sina tighta mixar och tunga selections.
www.facebook.com/Kippshu/

MARTIN SEIPEL & FABIAN DAWIDSSON (DÅRHUSET)
Dårhuset är ett kollektiv som blev till för typ 4 år sedan men som egentligen har legat under ytan fram tills idag. Vi är ett gäng bästa vänner sen 14 år tillbaka, som växte upp i samma område och delade samma stora passion för skateboard.På vintrarna när man inte kan åka utomhus så drog vi alltid ner i Rådhuset's tunnelbana för att söka skydd och torr mark. Därifrån kommer namnet.
Sedan dess har vi producerat filmer, beats, organiserat fester (både under och över jord) och driftat nattklubbar tillsammans.Vi har även fet uppbackning av bland annat T-shirt store (Shoutout till @Johan Graffner) som ser till att vi alltid har fresh gear ;)
https://soundcloud.com/user-706860375
------------------------------------------------------------

Ålder: 20 år
Tid: 22.00-03.00
100kr / fri entré innan 23
Var: Slakthuset (T-bana Globen)

No comments: